A Wargaming új MMO játéka
-
Én nem igazán írok magyarul a játékban. Azt a keveset meg angolul próbálom. Ha valaki pöffeszkedik magyarul, hogy ő milyen fasza gyerek, akkor el szoktam némítani, vagyis kikapcsolom az írásait.
Azt feledik el sajna a játékosok, hogy ez játék és nem a való élet.
Teszt szerveren volt egy olyan csatánk - a klános küldetés során - hogy magam is meglepődtem. Az ellenfélnél volt három T10 romboló, én meg biztos voltam benne, hogy ennek a csatának annyi részünkről. Simán bedarálnak. Nos nem így történt. Már induláskor az egyik romboló azonnal kicsapta a másik rombolót. Indoklás: utálja a mocskos orosz pofáját. Kiderült az ürge meg amerikai idióta. Erre a másik belelőtt, vagy hasonló, nem derült ki. A lényeg, hogy kölcsönösen elsüllyesztették egymást. Mire a csatahajó alattam felgyorsult, vége lett a csatának. Egyetlen lövést sem adtunk, le, mert nem volt kire. A történethez az is hozzá tartozik, hogy tesztszerveren is klán csatában, csak azonos klán tagságú, divizióba szerveződött játékosok mehettek. Most őszintén, ez korábban nem derült ki, míg egymást összeválogatták csapatba?