banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Amikor a Tirpitz bekerült, még egyáltalán nem voltak német BB-k. Igazából tudtommal azóta csak buffot kapott, mivel ő még a többi BB-hez hasonló másodlagos lőtávval rendelkezett, egy ideig az után is, hogy a német tech tree BB-k már magasan rávertek. Gondolom a Bismarck miatt ment a sirás, hogy ha annak 10km felett van a lőtávja, akkor a Tirpitznek miért ilyen kevés? Ezért azt is felbuffolták.
    Sokáig én is inkább cirkálós voltam, még a bétában kihúztam a Cleve-t, csatahajókkal annyira nem ment. A Pensacola viszont annyira elvette a kedvem, hogy azóta sem lett meg a New Orleans, pedig emlékeim szerint a Pensa volt az első hetes hajóm, azóta meg a német dd és a japán cc ágat leszámitva mindent felhúztam már T7-ig (illetve most ugye még az angol BB-knél is csak T5-ben járok). Ahogy a többi nemzet cirkálóit is felhúztam T7-re, igazából nem lehet panaszom, mert egy sem volt köztük, ami szenvedős lett volna, úgy érzem mindegyikre időben sikerült ráéreznem és most nem tudnék egy nevet se mondani, amiről az jut eszembe hogy "nah ez szar, akkor se játszanék vele, ha fizetnének érte" (megjegyzem, a brit cirkáló ág nekem T3 és T6 között kimaradt). Viszont ha inkább cirkálós vagy és T8-ban gondolkodsz, akkor mindenképpen a Kutuzovot ajánlom. Szerintem a legmocskosabb op hadihajó a játékban. Füstöl, mellé sokkal nagyobb lőtávja van mint az angoloknak, ráadásul HE-t is tud lőni. A légvédelme szintén mocskos jó, amit def AA-val tovább lehet buffolni, 8km-re torpedóz, amit mondjuk kb soha nem fogsz tudni kihasználni, mozgékony is. Az egyetlen hibája a papir páncél, de ugye ezt a nagy lőtávval-távolság tartás illetve a mozgékonyságával kompenzálja. Tehát igazán komoly hátránya nincs, A BB-k amúgy is minden cirkálót be tudnak lőni távolról.