banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Hogy mennyire igaz ez, azt majd megtapasztalod Rankeden. Volt egyszer egy csávó, akit egy nap többször is betett csatába. Volt hogy velünk volt, volt hogy ellenünk. Rankeden, ha nem együtt megy a csapat, akkor igen jó esély van a vereségre. Mindenki elindult balra, a srác jobbra. Hiába irtunk neki, hogy ne menjen egyedül, hiába pingelték a térképet, semmi. A poén az, hogy mindig az a csapat vesztett, amelyikben ő volt. Pedig ennyire azért nem múlik egy játékoson (vagy annak hiányán) a csata.
    A coop-ra azért ad kevesebbet, mert ott botok vannak. Mivel botok, kevésbé tudnak alkalmazkodni a körülményekhez. Persze van olyan eset, amikor a botok ügyesebbek, vagy csak jobban kijön nekik a helyzet, de azért ez alapvetően arról szól, hogy bemegyünk és szétszedjük a botokat. (mondok egy egyszerű példát, menj be dd-vel randomba és coop-ba! Felspottolódsz, szétkap az ellenfél, mint Bodri a lábtörlőt. Aztán menj be coop-ba is. Lövöldöznek majd rád, néha nekik is beadja az RNG az egy hitet, de a gyakoribb eset hogy el sem találnak. Amikor beléptem a klánba, mentünk pár coop-ot. Egy csomó ellenfél volt körülöttem és úgy lett 4 killem, hogy én igazából csak lesebezni akartam őket, hogy aztán meg tudjátok őket ölni) Már az is nagy szó, hogy egyáltalán kapunk pénz meg xp-t a botok elleni csatáért. (csak összehasonlitás miatt: először a repcsisbe is tettek be botok elleni csatát. 10 nyert csata után kaptál 300 free xp-t. Nah azt hasonlitsd össze ezzel! A tankban meg nincs is ilyen lehetőség) Igaz hogy cserébe a hajóban nem lehet gyakorló csatázni.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.26. 23:59:22