banner
A Wargaming új MMO játéka
  • dimre
    Igyekszem, ezek után. :)
    #16172 Tudom még noob vagyok, alig egy hónapos tapasztalatommal, de sokszor nem a tapasztalat számít, hanem a kommunikáció hiánya, pl. mindenki más felé megy, de van amikor gondolatokból (a másik mozgásából) is megértik egymást a csapattársak, sajnos ez a ritkább. Vannak kirívó emberkék pl. már háromszor torpedóztak ki V. Pityukáék. Szoktam gyakorolni coop-ban, azonos teljesítményért sokkal kevesebb xp-t gyűjthetsz mint randomban, persze azért van, hogy ismerd meg a hajód és a térkép tulajdonságait, de a botokat nem nehéz leszedni. Random csatákban csak az említett két dologból tudsz taktikázni, az ellenfelet nem ismered, viszont van szerencse faktor, és az ellenfél tapasztalatlansága, én ha érzem, látom, hogy vesztésre állunk akkor beindul a japán kamikaze effektus, próbálok magammal vinni egy hajót Kusztóékhoz. Azért jó lenne valami kisebb hajóosztályban is megmérettetés szerényebb jutalmakért, persze kapzsiak az emberek, de ez van. A tegnap "nyert" hajóval eddig nagyon jó köröket futottam, bár érzésem szerint a csatákban elsődleges célpont vagyok a hajó lassúsága miatt, viszont jobban keresek vele vesztesként is mint egy azonos szimpla csónakkal, ebben a játékban az isten kreditje is kevés a fejlesztéshez, vásárláshoz, a negyedik slot upgrade-re már nem futotta, lemerült a kreditszámlám.
    Első nekifutásra Aegis-ben ezt tudtam produkálni a hajóval

Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.26. 23:34:42