A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16147 Ez igy nem feltétlen igaz. A Kutuzov pl még mindig olyan, mint amikor megvettem. Megbizható kis csónak. A Tirpitz-el mondjuk rég nem mentem, de az sem hinném hogy sokat "avult" volna, sőt! Ez inkább attól függ, kinek mi fekszik. Az Atago és a Molotov nekem nagyon nem jöttek ár. De pl a Saipant még mindig kedvelem, holott most már elég sok kellemetlen ellenfele van. És nem mellesleg, egy hajó népszerűségét még a használhatósága sem befolyásolja minden esetben. A Gallant pl nagyon tetszik, a Blyska is, de rombolók, igy nem nagyon használom őket. Az Atlanta játékstilusa is inkább egy orosz dd-re hasonlit, ami szintén nem fekszik annyira, viszont vannak küldik, amiknek a teljesitésében nagy segitséget nyújt. A Kutuzov mellett még a Texas az, amivel rendszeresen szoktam menni, pedig azzal kevéssé vagyok jó, ráadásul az mm is folyton szopat.
Viszont a prémhajó vásárlással, meg úgy általában a prém shoppos vásárlással az a tapasztalatom, hogy célszerűbb megvárni egy későbbi akciót, mert bizonyos idő után valamilyen bundliban, az alap hajó áráért adnak még pár értékes cuccot. Én főleg a prém napos/dublonos akciókra szoktam lecsapni, mivel pénzem mint a pelyva, ezért ilyen modokra meg fogyó eszközökre nem vagyok rászorulva. A konténerek/kampányok/eventek miatt meg a signalokra sem.