banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ma elővettem ismét a Nagato-t. Még valamikor tavaly kezdhettem talán, vagy az év elején. A lényeg hogy lehetett menni hetes Rankedre és bizony keményen oda tette magát a hajó. Azóta kissé el is hanyagoltam. Ma: amire lőttem, kb mind mellé ment. Lőttem német cirkálót, overpen. Volt olyan hogy 5 lövésem találta el, mind az 5 overpen. Spee. 1 találat, overpen. Amikor már 7 perce játszol, előttél kb 9 salvo-t és még mindig csak 7 találatod van, ami összesen még a 7k-t sem éri el, akkor azért beleöklöznék egy fejlesztő arcába. És ez még semmi! Felspottolodik egy S Dragon, aki ráadásul állva kempel. Rálövök és semmi. A 8 lövedékből egy sem volt képes eltalálni egy álló hajót! Ott azért kicsit már ideges lettem. (a következő salvo-nál még mindig állt a Dragon és tuti nem volt AFK, mert láttam hogy lő, addigra az RNG is megkönyörült rajtam és beadott 2 citadell-t) Ezek után pár hónapig megint nem lesz kedvem elővenni szegényt. Az acsik miatt 2 ARP hajót is elő vettem, de 50k sebzésnek még a közelébe sem jutottam. Harmadszorra én is előkaptam az S Dragon-t. Szépen elindulok arra, amerre senki nem jön, spott, szemben az ellenfél csapatának a fele. Lövök, torpedó, kutyafüle. Kb 4,5 percig éltem a csatában és 62k sebzést reccsintettem össze, ebből csak 1 torpedó találat volt. Ráadásul resteltem is, kb 0,1 másodpercen múlt, hogy nem én lettem az elő halott (hanem egy csapattárs) ehhez képest még is az első ötben végeztem.

Trucker, utólagos engedelmeddel felvettem a klánba a szakasztársam, ma eszméletlen köröket ment Colo-val, én is csak pislogtam. (többször lett csapatelső)
    A klántagoknak itt is szólnék, de holnap (ma) a csetre is többször be fogom irni, hogy 18:00 tájékán megpróbálkoznék egy operation-el, aki csatlakozni szeretne, nyugodtan jelezze cseten (klán vagy privát) illetve akár itt is.
    Illetve szeretnék érdeklődni, hogy van e igény fészbúkos WoWs klán csoportra. Ha a tagok többsége ott könnyebben elérhető, akkor lehetne ott infókat megosztani. Ha van rá igény, lehetne hétvégente fix időpontban operation, összeszoktató vagy gyakorló szakaszozás, ilyesmi.