A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16064 A Division a Warship szakasza. Itt ismerősökkel hajókázhatsz együtt. Igazából azon kivül hogy ez az egyetlen garantált esély arra, hogy egy csatába rakjon be és hogy külön kommunikálhatsz a társadal semmi extrát nem ad, tekintve hogy még nincsenek Diviziós acsik.
#16055 Van pár hajó, amin nincs másodlagos tüzérség. Az Omaha is ilyen. cserébe rengeteg elsődleges ágyúja van plusz van rajta torpedó.
Én a mai napig imádom a cirkálókat, bár most már inkább a csatahajók a favorit. De azért T7-ig meg van az összes cirkáló is. (igaz hogy japóból csak ARP Myokom van) A cirkálók feladata a csatahajók kisérete, támogatása, a rombolók leküzdése, illetve pl az amerikaiaknál a légvédelem biztositása is.
A botok elleni csatát (Co-op) én is ajánlom mindenkinek, aki még kezdő. Itt megismerhetőek a térképek illetve a hajók, az ellenfelek nem túl ügyesek, de ahogy magasabb tierbe léptek, ez egyre kevésbé érezhető. Viszont most hogy 200%-os napi bónusz van, inkább menjetek Random csatát, ne pazaroljátok el a napit botokra. A szülinapi acsik miatt tegnap 3 kört mentem én is botok ellen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen az, amikor egy tapasztaltabb játékos, skilles kapitánnyal bemegy botok ellen és még szerencséje is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez meg egy Kamikázés/torpedós, majdnem ugyan az, amit Trucker csinált múltkor, csak nekem elöl cirkáló, hátul csatahajó és én tényleg füstöltem közben (mint kiderült tök feleslegesen, mert a BB igy is látott, nem is maradt túl sok életem)
Tegnap egyébként nagyon adta, kb 10 csatából volt 2 vereségem, ráadásul akkora köröket mentem! (Kutuzov T10 ellen, 126k sebzés kill nélkül, Bismarck szintén T10, 128k sebzés, dupla citadella egy Yamato oldalába, Dupla ölés Algerie-vel, a végén egyetlen salvo-val csúsztam le a krákenről) Ma biztos jó napom lesz :D Sajnos az angolokkal bárhogy próbálkoztam, nem jött össze az 50k, pedig mindet kipróbáltam, sajnos a MM mindent el is követett hogy ne sikerüljön.