A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16031 A poén az, hogy az alkalmi szakasztársam egy lány, és utálja a cv-ket. Illetve van egy másik lányt, akit a repcsiből ismerek, ő is inkább rombolózni szeret. 1-2 csatánál többet én se megyek cv-vel. Magas szinten, ahol már több rajt kell terelgetni, tényleg nagyon megterhelő. Egyrészt ugye a vadászokkal spottolsz, távol tartod az ellenfél vadászait, hogy ne tudják felderiteni a rombolókat, illetve spottolsz a rombolókank és a többi hajónak, hogy a torpedókat már messziről lássák. Nem véletlen hogy a japán ágon még csak T6-nál tartok, annyi rajt menedzselni egyszerre... És magasabb tierben csak rosszabb lesz. Ezért szeretem a Saipant is. Van 3 vadászom, amiket elég rugalmasan tudok kezelni és csak 1 bombázó rajra kell figyelni, ami ráadásul veszettül hatékony. Hogy mennyire nem vagyok jó cv-s, mi sem bizonyitja jobban, mint hogy a vadászaimat mindig együtt tartom (volt már hogy próbáltam külön, nagyobb területet lefedni, de ilyenkor mindig a manual fire áldozata lettem) Érdekes az is, ha cv-vel vagyok, szinte soha nem dob be top tierbe. Ha még is, tuti hogy csupa AA-s ellenfelet dob be. Jó darabig el leszek a Lexivel, igy nem áll fenn az a veszély, hogy a közeljövőben T9-10-ben kelljen cv-zni. Szintén a tegnapi meccsen volt, hogy egy Kutuzov körözött az ellenfél kisebb csatahajói körül. Érdekes módon ha a saját csapatban van AA cirkáló, az sosem kisér minket. Szóval ez esetben inkább (megint) a gyökér csapattársakat, esetleg a MM-t lehet szidni, ha az ellenfélnél vannak, a saját csaaptban meg nincsenek légvédelmis hajók. (ilyet is láttam már)