A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16028 Apám tegnapelőtt feljött és pont cv-ztem. Megnézte a meccset, majd ő is megállapitotta, hogy azért ez baromira nem ugyan az, mint a WoT-ban az artyzás. Ott csak szépen becélzod azt a helyet, ahol az ellenség felvonul, aztán reload időközönként lősz egyet. Szóval ilyen hülyeséget nyilván azért irsz, mert még nem cv-ztél. (azt nem merem feltételezni hogy szándékosan hazudsz) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2-2 CV volt a meccsen, 2 Independenc, meg a Saipanom ellen egy Ranger. Pechemre a Ranger egy tapasztalt cv-s volt és nem csak a dolgom, az életem is megnehezitette (még a csata elején kaptam tőle egy bomba+torpedó párost)
Tegnap az utolsó csatám Texassal volt, T7-be rakott, hatos volt a CV. Az egész csapat elindult balra, mi hárman jobbra. Az ellenséges flotta 3/4-e a mi oldalunkon jött. Senki nem fordult vissza, a cv nem jött oda segiteni, egyszer repült be fölém, amikor a bombázóit megtámadták a vadászok, azokat le is szedtem, de utána nem segitett, nem spottolt. Én is utálom a MM-t, az agyatlan játékosokat is (6 reportot osztottam ki ebben az egy csatában) de az kivételesen nem a MM hibája, ha az egyik csapat cv-je jó, a másik meg valami bot.