A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15995 Ha engine boost-al mentél feléjük, akkor minek kellett a füst? (direkt miattad megvettem most én is a Shira-t, mert a Kagero-n a füst helyett van a torp reload és kicsit nehezemre esett elhinni, hogy a Shira-n mind a kettő egyszerre van)
Egyébként ezt a taktikát már én is sokszor próbáltam, főleg olyan hajókkal, amik sokkal gyorsabbak a Shira-nál. Biztos én vagyok béna, de nekem még az első hajót sem sikerült szinte soha kiszedni... talán T3-ban volt ilyen utoljára, a Derzki-vel. Illetve múlt héten volt egy csatám, ha jól rémlik Sims-el. Egy Dánkörk leállt kempelni egy kis sziget mellé, én meg a másik oldalról megkerültem. A másodlagosai elkezdtek rám lőni, ő meg próbált elindulni, de 3,5 km-ről nem sok esélye volt 10 torpedó ellen.
A teszt szerón kihúztam a Shima-t a küldi miatt. Négy csatát mentem, négy vereség. A 8km-es torpedókat használtam, mivel full Concealment-re volt húzva, még igy is volt egy táv, ahonnan láthatatlanul tudtam torpedózgatni, de rá kellett jönnöm hogy ezek a torpedók szinte használhatatlanok, hacsak nem úgy, ahogy te is használtad, csak sajnos T10-ben várni a magányos BB-t még egy türelmes tengerésznek is kihivás. Sajnos a 100%-os vereségi ráta elvette a kedvem a teszteléstől, pedig jó lett volna kipróbálni a többi torpedóvetőt is.