banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    A WG honlapján szereplő hirfolyamot nem tartom valami megbizhatónak, velem már többször megesett hogy nem találtam valamit, amit korábban ott olvastam. (ez egy evint leirás esetében azért elég komoly dolog)
    Az olaj beadást én se úgy gondoltam, hogy kedvem szerint adok be :D De ha tényleg ehhez is lesz valami napi küldi, tekintve hogy napi szinten játszok, talán sűrűbben tudok beadni mint mások. Én a teszt szerón sem láttam olyant, hogy "nah, ha ezt megcsinálod, kapsz x olajat", a mission alatt csak az a két feladat volt, ami a fő acc-ra adta a jutalmat. Ráadásul az első csata után hozzám vágott 100k olajat, amiből kapásból kihúztam a fél kikötőt. Persze ahogy a hajók, úgy gondolom a kikötő fejlesztések ára is le volt nyomva, csak hogy lássuk a dolog mekkanikáját.
    Én az általad idézett cikk részletet úgy értelmezem, hogy a napi/heti feladatok maradnak azok, mint eddig, csak a klán tagok a teljesitésért még pluszba kapnak olajat. Ez mondjuk jó, mert napi egy konténer garantáltan van, de talán nem túlzok, ha átlagnak kettőt mondok. Illetve a heti feladatokból is ált eljutok a negyedik feladatig.
    Bár most a jutalmat is levették 1 milláról félre, és ez német küldi is marhaság, sztem 20k xp-ért nevetséges az az 5+5 prém fogyó.