banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Sajnos nem találom a public test 0.6.11-s ismertetőjét. Nálam 404 hibaüzenetet ír. Nos abban olvastam, hogy az alapanyag a fejlesztéshez ugye az olaj. Az olaj beszerzésének módját... idézni nem tudom, ezért kellett volna az oldal. A lényege, hogy különböző küldetések teljesítéséért lehet majd kapni. Különösebben nem részletezték. Úgy gondolom, olyasmi lehet, mint a mostani event küldetések. Üss agyon 30 disznót, szedj össze 12 virágot... ja nem az egy másik MMO-ban van. A lényeget viszont írtam, küldetésekből lehet szerezni. Arról nem írtak, hogy ez csoportos vagy egyedi küldetések lesznek. Szerintem még ők sem tudják.

Közben mégis találtam egy oldalt, ahol még nem törölték le, így idézem:

"You will need to earn special clan resources — “Oil” — to expand your base structures.

The total amount of Oil obtained by your Clan mates will be collected in the clan’s deposit. Oil will only be obtainable only if you are a part of a Clan. In Update 0.6.11, you may earn Oil upon receiving containers for completing daily missions and challenges. In the future, you will be able to obtain Oil for winning Clan Battles." Forrás

Ez alapján én úgy gondolom, hogy lesznek napi küldetések és kihivások, mint eddig. Annyi a különbség, ha valaki klán tag, akkor még olajat is kap. Nem ő fogja eldönteni, mennyit ad a közösbe szerintem, hanem a feladat teljesítésekor kiszabott olaj mennyiséget a klánja automatikusan megkapja.
    Ki mennyit teljesített az a klán oldalon látszik, legalábbis a tesztszerveren látszott. Ott két nap szereztem ládát és nyitottam is. Mind a kettőért adott olajat is.

Gondolom, másoknál is gondot okoz az idő egyeztetés és talán, hangsúlyozom talán a klán kikötő fejlesztését nem kötik csoportos bevetéshez.

Ha megjelenik a klán kikötő egy frissítésben, sokkal okosabbak leszünk ebben a dologban.
    Az mindenesetre fura számomra, hogy a puplic test híre eltűnt a wg oldaláról, miközben a régebbiek ott vannak.