A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15921 Ez is egy nézőpont. De mint mondtam, mindenkinek mások a szempontjai. Nekem pl az összes hatos hajó meg van, tehát az alatta lévő bónuszok nem érintenek. A legtöbb hetes is meg van, igy engem a shipyard nyócas szintje érdekelne. (anyagilag egyébként is az lenne a logikus választás, mivel ott spórolod a legtöbbet) Mivel a legtöbb csatám csatahajóval és cirkálóval van, a docknak először ezt a két elemét fejleszteném. (egészen pontosan BB-CA-DD-CV sorrendben). Mivel minden nemzetet párhuzamosan húzok, igy a RC-nél egy pillanatra gondolkodóba esnék. Mivel most a brit ág mindenek előtt prioritást élvez, ez lenne az első logikus választás, másodikra talán a német, mivel több ág is van rajta és relativ sokat játszok azokkal is. Az oroszokat és a franciákat biztos hogy a végére hagynám, mivel franciáknál csak egy ág van, az oroszoknál meg csak a cirkálók érdekelnek, de prioritásban az is hátul szerepel. Viszont aligha találnál itt még valakit, aki hasonló elven fejlesztene. Mint mondtam, nehéz úgy tervezni, hogy mindenkinek jó legyen.