A Wargaming új MMO játéka
-
Azért csak ne add fel a német ággal a próbálkozást. Szerintem jó hajók vannak azon az ágon, egy-két kivételtől eltekintve. Szerintem a Gneise-vel az lehet a baj, hogy az elődeihez képest az egy sport autó, megfelelő luxus felszereléssel. Az az első olyan hajó abban a sorban, ha jól emlékszem, amivel nem csatahajóként, hanem cirkálóként kell játszani. A maximális sebessége nem azért van, hogy folyamatosan azzal toljuk, hanem inkább azért, hogy gyorsan bárhová oda érjünk vele. Ha megnézed az ágyúit, már olyan kaliberű lövegei vannak, mint a Bismarck-nak. Azt javasolnám, ha nagyobbak ellen tesz csatába, kísérj nagy csatahajót. Ha meg te vagy a top, nagyon figyelj rá, hogy ne mászkálj egyedül, mert megesznek. A torpedó is nagyon hasznos rajta, de nem szabad összekeverni a dolgokat. Ennek a hajónak nem a torpedó a fő fegyverzete, hanem a 380-s ágyúi és... bizony a másodlagos lövegei.
Én ezt a kapitányi skillt használom hozzá: Captain skill
Ebből még egy 4 pontos hiányzik, de majd csak összejön a pont rá.
A felszerelés meg:
Main Armaments Modification 1
Secondary Battery Modification 2
Damage Control System Modification 1
Damage Control System Modification 2
Így, másodlagosra fejlesztve szerintem jól használható.
Több helyen olvastam, hogy a többi ágon lévő tier 7-s hajók jobbak, Nos, nekem volt Colorado-m, nagyon utáltam. Volt Nagato-m, azt is nagyon utáltam. Az angol meg még nincs meg, így arról nem tudok nyilatkozni.
Nekem a három csatahajó közül a Gneise volt a leginkább használható. Olyan mindenes hajó, jó másodlagos fegyverekkel.
Nem régiben még vissza is vásároltam kis nosztalgiázás miatt. Azóta is a kikötőben horgonyoz. Rendszeresen megyek vele csatákat, mert jó az élmény faktora számomra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.07. 13:44:13