A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15857 Tegnap nekem is sikerült "gyógyitani" az Edinburg-ön. Mellesleg, T10-ben a még mindig stock hajóval olyan kört mentem... hogy majdnem sikerült összelopnom egy Kraken-t. Ha pár másodperccel előbb reagálok... Igy sajnos se a Kraken nem lett meg, se a foglalás, de igy is csapat első lettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos a csapatpontokat elfelejtettem lekapni :/ Az angol cirkálóknak ugye elég vékony csikot szokott visszatölteni, az Edinburg-nél ez kb 2,5-3x annyit jelent, mint a Fijinél (és ugye ez még több lesz, mert stock a hajó). Teszt szerón Mino-val már nekem is volt benne részem, eltalált 3 torpedó, alig maradt valami életem. Elnyomtam 2 visszatöltést, már 3/4 HP-n voltam. Ugyanigy láttam normál csatában szintén Mino-t, akiben alig hagytunk valamit, mire eltűnt. 5 perc múlva valaki felspottolta, már majdnem fullon volt. Velem is megesett hogy elnyomtam a javitást, erre bekaptam egy torpedót, meg kis is gyújtottak. Nem tudtam mást csinálni, benyomtam a HP töltést. Gyorsabban gyógyultam, mint ahogy égett/süllyedt a hajó :D