A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15829 Ezek szerint én vagyok figyelmetlen illetve ebben a tekintetben is kilógok a sorból. (ezt mindenféle ironia nélkül mondom) Mondjuk az tény, ha meglátok egy Kutuzovot, nekem is ragadni fog rá a célkeresztem, de ennek logikai oka van, nekem is meg van az Admirális, tudom mennyire undoritóan mocsok op egy hajó.
Ami a pizhiányt illeti, nekem mondjuk csak az éjjel sikerült beujjitani az ötödik techtree nyócas hajót (kilences meg még mindig csak egy van, ugyebár, amivel alig megyek) még is van mellé 113,5M az accomon úgy, hogy creditet még nem vettem dublonért és nem is fogok. És credites SC-t sem bontottam még. Credit farmolása: prém fiók + Kutuzov + signalok (IBT és Zulu kötelező) és mellette csinálni a kampányokat meg a heti feladatokat. Hetente ugye ki lehet farmolni 1M-t kp-ben, plusz ha nagyon meg vagy szorulva anyagilag, el lehet adni a kapott modulokat is. (erről jut eszembe, nekem ugye úgy van ennyi pénzem, hogy nem sok hajót adtam el eddig és mivel a 99%-al nem is játszok, ez egy beláthatatlan és kissé talán irreális befektetés is részemről) A hajók váráslása nekem is viszi a pénzt, de összességében még a prém fiókkal kapot xp-vel sem tudok olyan gyorsan haladni, hogy az adott időben ne tudjam kifarmolni a következő hajó árát. Szóval legyél rosszabb játékos is egy kicsit, akkor kevesebb xp-t kapsz és több időt lesz pénzt gyűjteni egy-egy hajó kihúzása közben.