A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15810 Mindenkinél máshogy működik az RNG, úgy hogy én csak a saját tapasztalataimat irom le:
Már én is megfigyeltem, hogy egy adott napon, van hogy nem megy bizonyos járgányokkal (legyen az tank, repcsi vagy hajó) ilyenkor azt sajnos hanyagolni kell, hiába kéne rá az xp. Régebben volt olyan, hogy akkor is tovább mentem vele, 5-6 bukó kör után, aminek a felében azért elég jó helyen is végezte beadott egy győzelmet, ahol kb semmit nem csináltam, szóval sikerült leszorzóznom a semmit. Most már úgy vagyok vele, ha nem sikerül elsőre, skip. Ha nagyon kell rá az xp, akkor esetleg kap még egy esélyt. Nagyon végső esetben megyek még egy harmadikat is, de ez nagyon ritka, idén pedig egy olyan eset sem volt, hogy három vereség után még próbálkoztam. A tankosban két EU szerver van, még amikor javában szakaszoztam, volt hogy 4-5 folyamatos bukó után átmentünk a másik szeróra. Ez általában segitett. De olyan is volt/van, hogy az adott játék hanyagolós azon a napon. Amikor bármit csinálhatsz, semmi nem jön össze. A bosszantó az, hogy ez valamiért leggyakrabban hétvégére esik, amikor küldiznél, amikor emelt szorzó van, amikor több időd van.