A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15808 Azért 1-2 csata után nem kéne ilyen komoly következtetéseket levonni. Én pl akkor jöttem bele a N. Carolinába, amikor már majdnem meg volt az Iowa. Az pedig nem 2 csata volt. Egyébként ez alapján a statisztika alapján rombolóval kb ugyan azon a szinten vagyok, mint csatahajóval. Mondjuk utóbbival kicsit többet mentem, de azért pár nagyon ratyi kör oda is becsúszott.
De hogy ez a statisztika is mekkora f@szság: T1-ben a 12,5k átlag sebzéssel piros vagyok, holott az több mint 2 hajó full HP-ről. Az egyetlen T9-es hajóval 56k az átlag sebzésem és lila vagyok (édes f@szom) holott az alig több mint egy full HP-s cirkáló.
(egyébként meg a hasonlat is találó => virtális f@szmérő, mivel ahogy az okosabb nőknek sem a méret az elsődleges, úgy az okosabb játékosok se ez alapján kategorizálnak be valakit) Nem azt mondom hogy semmi értelme, de a fenti példa is jól szemlélteti, hogy inkább célszerű logikusan gondolkodva mérlegelni, semmint hinni a szineknek meg szagoknak.
Ma volt egy "vicces" csatám, Spiti-vel majdnem 100k-t sebeztem. A végére a rombolónk maradt egy Kongo ellen. Két pontunk volt, a Kongo akkor foglalta a harmadikat. Végig szopón voltunk, de az utolsó pár percre felhoztuk a pontokat, kb ötvennel vezettünk is, a dd-nek csak annyi lett volna a dolga, hogy megvárja az 1000 pontot. Irtuk is neki, hogy húzzon el, erre a gyökér egyenesen ráment a Kongora, húzta maga után a füstöt, de nem lassitott. Még akkor se, amikor már ő is láthatta hogy az összes torpedót kikerülte a Kongo. Ráadásul akkora gyökér volt, hogy még a másodlagosok hatósugarába is bement. Persze meghalt, vesztettünk, ő meg gazdagabb lett legalább 2 reporttal. Ráadásul második helyen végzett, nem igaz hogy nem lett volna neki jobb, ha nyerünk és több xp-t kap. A srácról valamiért Dumbass jutott eszembe a videóból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!