banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Most fog lejárni a prém fiókom, a WoWs-al nem sokat játszottam még prém nélkül. Ezért is haladok olyan gyorsan. Tavaly kb ilyenkor vettem fél év prémet, ha hajót veszek, szinte mindig olyant próbálok, ami mellé adnak prémet is, esetleg dublont, a többi szar (signalok, modulok) nem kellenek. Nincs életem, szóval ennyi kiadást megengedhetek magamnak.

Hogy miért tartok meg minden hajót? Elsősorban azért, mert hörcsög vagyok. Mindent gyűjtök. Repcsiből sztem olyan 170 körül van most, T7-ig szinte minden gép meg van (a T1-esek nincsenek, 2-3 T2-as meg 2 T3-as hiányzik). Tankból viszont nincs sok, arravalahogy nem akaródzik költeni, nem is játszok vele olyan túl sokat (igazából most is csak azért vettem elő megint, mert onnan is tudok prémet bányászni)

Pár embert már felvettem innen, lehet hogy tényleg elfelejtettem bemutatkozni? Nos, most akkor ezt is pótolom:
    Virtuálisf*szmérő

Ami a legénységeket illeti, a tankban elkövettem azt a hibát, hogy egy legénységet vittem minden ágon. Ez persze logikusnak tűnt először, de pl már van 3 német TD-m, 2 arty-m, 3 amcsi TD-m, és akkor a ruszkikról még nem is beszéltem. Ott talán a lassú fejlődés meg a teljesen átláthatatlan játék mechanizmus miatt annyira nem érződik sok skill hatása. A repcsiben egy csomó pilótám van, akiknek csak skill pontjai vannak, skilljük nincs. Persze vannak jó/hasznos képességek, de ott sem érzem úgy, hogy lennének op skillek. Mondjuk a hajó az más. Itt már kézzel fogható, nagyrészt számszerüsithető és számolható előnyöket adnak a skillek, ami sztem jót tesz a játéknak. Mivel én is tudom hogy mennyire fontos egy jól képzett kapitány, igyekszem ezt biztositani a hajóimnak. Szerencsére küldikből is lehet skilles kapitányokat szerezni, néha prém hajók mellé is adnak, bár ilyent talán egyet ha vettem. Vannak alacsony szintű prém hajóim, ahol annyira nem gáz, ha még totál kezdő kapitányt viszek be. Kagero-val pl sokat szoptam, mert nem volt CE skillem, igy mindenki előbb spottolt, a torpedózás meg nagyon nem megy. Vannak elfekvőben is kapitányaim. Pl az első angol hajóm a Spiti volt, azon húztam egy saját kapitányt. Aztán jött a Campbeltown. Oda se volt kedvem cirkáló kapitányt tenni, igy annak is van sajátja. A Spiti kapitánya jó lesz majd az Örzsébetbe, amit el is fogok adni, amint meg lett az V. Gyuri. A kapitányt is örökölni fogja. Mivel néha alacsony tierben is játszok, azok a kapitányaim is skillesednek, ha nagyon megszorulnék, kivennék onnan egyet és betennék egy újat. Signalom is van rengeteg, prém hajóm is akad bőven, szóval egy képzés nem okoz komoly problémát. Esetleg az szokott néha zavaró lenni, mikor pl megyek Kutuzovval, valami 3 skilles kapitány ül benne és persze bepakol egy cv-t, nekem meg még nincs AFT. De ez legyen az MM legnagyobb öröme.

#15795 Veszel a prém shopban. Még nem aktiválták az eventet.