banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    A poén az, hogy az animés kiscsajok hangját már az előző peccs óta be lehet tenni (ahogy van alternativ kalózos szinkron, meg lehet hogy Stivün Szegál is választható) Egyébként ha rémlik valakinek, már a teszt szeró próbálgatása közben is mondtam, hogy a robbanási/tűz effektek kisértetisen emlékeztetnek az ARP hajók ugyanilyen effektjeire. Megmondom őszintén, én azokkal is inkább a japán picsogás miatt játszottam, mert a Kongo nagyon nem, a Myoko meg csak mérsékelten jött be, a rajzfilmszerű effektetk meg még illettek is hozzájuk, de a normál hajókhoz nem. A tűz egyébként kicsit szebb lett, de pont az éjjel néztem egy lángoló ellenfelet, valahogy nem passzolt össze a hajó és a tűz.

#15775 Bár ez baromi jól néz ki, ha rászánnám magam egy újabb anime sorozat megnézésére, még is inkább az ARP-t választanám. Mi az hogy kislányok siklanak a vizen és torpedóval meg ágyúval lövöldöznek egymásra? Képeken még elmegy, meg oké, bejönnek az animés csajok is, de könyörgök, hajók legyenek már benne, ne kiscsajok! (illetve a csajok lehetnek kapitányok, vagy a hajó lelke, vagy bármi, de ne ők helyettesitsék már a vasladikokat!)