A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15762 Öcsém is sokat IL-2-esezett anno, ezért próbálta ki még a bétában a WoWp-t. És nem is játszott vele, azóta se. Ez egy teljesen árkád repcsizés. Nekem az utolsó "repszim" még az F-19 volt C64-re xD Az a nyóc bites sivitó hajtómű!
A WoWs nyilván nem lesz olyan népszerű, mint a WoT. Igen, ennek a fő oka a lassabb játékmenet. Viszont sajnos ez a mennyiség a minőség rovására megy, rengeteg teljesen retardált vagy bot képességű játékos van a WoT-ban, amik élvezhetetlenné teszik a játékot (főleg hogy valami csoda folytán ezek többségében az én csapatomat gazdagitják és nem az ellenséget)
Mondjuk pont jó ellenpélda az éjjeli akcióm. Még volt pár órám megcsinálni a harmadik flag-es küldit. Sejtettem hogy nem lesz könnyű dolgom ,mert azért a top 2-be kerülni nem kevés mák is. Persze elindult a szopóroller, aztán elegem lett és elővettem a Königet. Olyan szinten lettem első a T6-os meccsben, hogy még a könnyem is majdnem kicsordult. Hozzá kell tennem, pár compliment ki kellett osztanom, mert nem jöhetett volna össze néhány csapattárs nélkül, viszont megemliteném azt is, hogy a háromból egy dd-nk végig afk volt és bár az ellenfél pont azon az oldalon átjött, élve megúszta a csatát.
Azt egyébként én is sejtettem, hogy ez a hajózós izé még csak beetetés fázis. Nyilván a WoT sem több milliós játékos bázissal kezdte. És bár oda soha nem fog felérni, azért gyanitom hogy a repcsis szintjére sem fog süllyedni. Pedig ott is van pár ficsör, amit igazán átvehetnének. Egyébként ha jól láttam, most fogják élesiteni a WG gameing centert, tehát próbálják azért valamennyire egybe kovácsolni a játékokat, még ha a három játékot soha nem is fogjuk tudni egy közös pályán nyomni.
A vicc egyébként az, hogy az ember azt gondolná a BB-kről, hogy egy lassú, ritkán lövő fémhalom, amivel lehet ráérősen játszani. Hát pont nem. Mert amig egy csatahajóval gyakran jó előre kell gondolkodni, hiszen a hajó majd csak 10-20-30 sec múlva fog reagálni, addig egy brit cirkáló tényleg nyugger hajó, mert beállsz a füstbe és nagyjából csak annyi dolgod van, hogy elsütöd néha az ágyút. A cv-t az artyhoz hasonlitani is sztem eléggé sántit, mivel a repcsik irányitása teljes figyelmet igényel, mig egy arty nagyjából tényleg kimerül abban, hogy keresel egy kemper helyet, becélzod azt a területet ahol a heavyk gyülekeznek, vagy 100% hogy kempel valaki, és x időközönként lősz egyet. Én is próbáltam már hajszáritás közben, fél kézzel irányitva hajózni, de elárulom, nem lehet. A füstözést meg biztos hogy nem fogják kivenni, viszont egyre több lesz a radaros hajó.