A Wargaming új MMO játéka
-
Már nincs összehasonlítási alapom. A WoT-l már elég régen nem játszottam, a WoWP-ben meg épp csak körbenéztem, azt is jó régen (nekem a repülőgépes játék az IL-2 sturmoviknál ért véget, annak is már vagy tíz éve). A hajós játék maradt, de ebben sincs egetrengető mennyiségű csatám. Gondolom, azért tűnik a tankos, repülős gyorsabban fejlődősnek, mert ott szerintem a játékmenet is gyorsabb és a csaták hossza is (azt hiszem) rövidebb. A hajósban - ha alapból nem idegbeteg az ember - jóval komótosabb, lassabb a játékmenet. Bár itt is egyoldalú a taspasztalatom. Igaz, minden féle hajóval játszogattam, de igazándiból a leglassabb, legkomótosabb hajó áll hozzám a legközelebb. Ez pedig a csatahajó.
A WoT-ban kb 23 ezer csatám van (volt) és 12 (ha jól emlékszem) tier 10 tankom. A WoWs-ban még nincs 4 ezer csatám és egyetlen tier 10 hajóm, néhány 8-s, a többi meg szanaszét. A hajósban mondjuk sokkal kevesebb hajó is van egyenlőre.
Azt hiszem, hogy ebbe a játékba nem fognak özönleni a játékosok. Egyrészt a nem kompatibilis fizető eszköz (gold, doublon), másrészt sokan nem hagynák ott a milliónyi csatát és a kifejlesztett tankokat, harmadrészt szerintem nem vonzza a nagy tömeget ez a lassabb játékmenet. Félpercenként lövünk egyet, addig meg csónakázunk (most hazabeszéltem).
Mondjuk a füstből lövöldözés egyáltalán nem tetszik, ha ez nem volna, sokkal jobban tetszene a játékmenet. Ezt valahogy nem tudtam még megszokni.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.31. 13:22:54