A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15754 Pontositanék, csak 3337 csatám van és 1228 az átlag xp-m. Egyébként ez az egész már csak azért is ellent mond a logikának, mert pont a tankban van a legtöbb jármű, amúgy sem lenne könnyű mindet kihúzni, de akkor még ráadásul jóval kevesebb xp-t is kapunk. De egyébként elég az is, ha összehasonlitjuk a csata végi eredményeket. Egy T8-as hajós csatában, ha kevés játékos marad a végére, a győztes csapat szinte minden tagja 100a xp felett kap, és néha előfordul olyan is, hogy 2-3 játékos is kap 2k felett. A WoT-ban akkor kapsz ennyi xp-t, ha minden a 15 ellenfelet te spottolod fel, aztán te is lövöd ki, közben resetelsz, meg be is foglalsz. Jah, meg az sem árt ha mindenki két tierrel magasabb nálad. De tovább megyek. Épp most repültem egyet IL-40-el (T9-es ruszki attacker), csapatelső lettem, top tier voltam. Lelőttem egy darab attackert, meg kilőttem egy valag földi célpontot. Sétagalopp volt. 2500 xp. Biztos itt is volt már hasonló eredményem, de abban volt egy rakat foglalás, kb 150k sebzés, meg reset. Szóval meg is kellett dolgoznom érte.
De mondok másik összehasonlitási alapot is. A tankosban múlt héten 5x szorzó volt. Ha jól emlékszem, benyomtam egy 2x-es tartalékot is, meg van prém fiókom. Az O-I-t egyik nap sikerült 9k xp-re leszorzózni. A repcsiben 3x szorzóval, prém fiókkal a csaták felét 10k-ra szorzózom le. Itt a hétvégi 200%-os bónusszal prém fiókkal, signalok és prém camo nélkül kaptam a Fijire 6900 xp-t. Gondolom te is számszerűen alá tudod támasztani az állitásod, miszerint a tankba könnyebb haladni mint itt.