A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15745 Egy kicsit még bird ki. A Leander már baromi jó lesz, akárcsak a Fiji. A top tierekről meg ne is beszéljünk!
De azért hogy ezzel is tudni kell játszani, Mahannal a csata elején meghaltam. 2 találatom volt + 1 torpedó, 3 reset és ennyi. Egy francia Fiji jött mögöttem, két másik cirkálóval, de amikor meglátták hogy ellenség van előttem, inkább gyorsan leléptek. A Fiji volt az utolsó asszem, aki életben maradt, meg a CV. És a Fiji még igy is mögöttem végzett. De mit csinált abban a 8-10 percben, ami a halálom és a csata vége között eltelt? Ez lehetne kérdés a Legyen ön is milliomosban.
Talán pont előtte én is mentem egy kört vele, de én sebeztem is, azon túl hogy nem haltam meg.
Bismarck-al is volt egy jó csatám. Persze T10-be rakott, 5 romboló ellen. Egyrészt hatalmas szerencsém volt, mert volt egy kis vihar a pályán, másrészt kivételesen vissza jött értem egy csapattárs, igy megmentett a Fricitől. A végén a középső foglaló kör felé ment mindenki, nekünk 3 BB, az ellenfélnek 1 Izumo meg egy dd. Mivel nem akartam az Izumo előtt keresztbe fordulni, kénytelen voltam egyenesen rámenni. Aztán amikor közel kerültem hozzá, átforgatta a tornyait, aminek annyira nem örültem. Próbáltam kihasználni a fordulékonyságom, de hiába. Csak rólam 60k életet szedett le. Jó lett volna túlélni, mert már csak 1 Dreadnought kéne a taskomhoz, de persze megint nem adta be. Én lőttem előbb, ő túlélte, aztán visszalőtt én meg meghaltam. Pár másodperc múlva követett, mert kigyújtottam. Amikor meghaltam, kereken 100 találatot jelzett, vagyis ennyiszer találtak be a másodlagosaim olyan sűrűn, hogy nem dobta fel a jelölőket, hanem végig ott voltak a jobb alsó sarokban. Végül 212 találatot értem el másodlagosokkal. Volt már pár közelharcom, de olyan csatám még nem, amiben kétszer egymás után is élet-halál harcot vivtam. A több mint 100 másodlagos egyébként valamivel több mint 3000 sebzést okozott, szóval Izumo ellen annyira nem jó a HE. Ami meglepett, hogy az egész csata alatt csak egyszer gyulladtam ki, pedig több mint 60 HE találatot kaptam. Az igazi meglepetés persze az volt, mikor rám irt az Izumo magyarul, hogy "bocsi, jó harc volt" xD Egyébként csapatelső lett a srác, szóval kapott két compliment-et is. (ha jól rémlik, rajta kivül ma még két embernek adtam)
Az éjjel poénból bementem Rjudzsóval Operation-t csinálni. A meccs felénél már csak én voltam életben. Úgy tűnik az utolsó peccsnél bele nyúltak ebbe is, mert nem rémlik hogy korábban használtak volna deff AA-t a botok. Biztos örült a csapatom is, hogy a haláluk után még 6-8 percre beragadt a hajójuk, mert én viszont nem voltam hajlandó feladni. A végén valami 3xx xp-t kaptam, a második meg 200 kröül, szóval nem kicsit vittem el a meccset. Érdekesség, hogy egyetlen romboló sem volt a csapatban. És ha én nem vagyok, valószinű cv sem lett volna.