banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Az a érdekes, de komolyan, hogy nekem nincs csak szerencsém? Tier 8ban, gyakran célpont sincs.

Tehát hiába van sok csatahajó és cirkáló, de egy csomóban mozognak. Hogy támadnád meg őket? Bármelyik irányból bárhonnan, a gépek felét lelövi a légvédelem. Ha 3-4 csatahajó +2 -3 cirkáló együtt mozog, szinte áthatolhatatlan a légvédelem.

A másik, eleve a térkép szélén, vagy egy sziget partjainál mozognak, így nem lehet a repülőkkel manőverezni hogy esetleg két irányból, merről támadjak. És a csata végig a hajók ott keringenek egy csomóban , és folyton úgy mozognak, forognak köröket írnak le, hogy nehéz legyen őket eltalálni.

Harmadszor meg: a csaták felében ha egy támadásra van időm. Mert míg a én csapatom elmegy jobb oldalra, bal oldalra senki, az ellenféltől viszont bejön pár romboló, megtalál és végig kerget a pályán. Hiába mondom ,hogy segítség, meg védjék azt az oldalt, semmi.

Utolsó csatámban is végig kergetett egy romboló, egy támadást tudtam indítani, utána az életemért harcoltam, igaz nem kapott el, de mit össze nem szenvedtem, a Lexington-al kimanőverezni a romboló állandó torpedó spam-jét?