A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15739 Én mondjuk pont most szedtem elő a cv-ket, még a Langley-vel is mentem egy kört. Azt aláirom, a manual fire néha érdekesen működik, az egyik Lexi-s csatában, ahol az ellenfél Lexije full attackerrel jött, benyomtam utána az egyik vadászt és 3(!!!) másodperc alatt szedte le mind a négy rajt! Azt hogy? (ha jól emlékszem, 21 lelövést irt jóvá azonnal, a többieket az alattunk lévő légvédelem szedte le. Ha már légvédelem... asszem Rjudzso-val volt, egy kicsit közelebb reppentem az ellenhez, aki tuti nem valami AA skilles hajó volt, mert azokat mostanában messzire elkerülöm, még is 2 sec alatt leszedte egy gépem. És azt hogy? Egy repcsinek kb 800 élete van, még a Texas se tudna 2 sec alatt leszedni egy gépet! Vagy az adott gépnél szereplő HP érték az egész rajta vonatkozik? Mert akkor meg azt nem értem, hogy képesek az 1-1200 HP-s gépek egyáltalán odaérni egy 200 dps-es légvédelmű ellenfélhez? Ami ugye 6 sec alatt kéne hogy kivégezze a teljes rajt. Jah várjunk, ez WG játék, ne keressünk benne logikát. (gondolom a légvédelmi dps-re is van egy olyan remek képlet, mint a fire set-re, amiből le lehet vezetni hogy igazából a dps értéknek semmi köze nincs az adott hajó tényleges légvédelmi képességeihez)
A hétvégén kibontottam kb 150 signal/camo konténert. Volt benne 16 kapitány férőhely, pár ezer free xp, meg egy valag camo és signal. Volt közte egy credit láda is, amiben meg prém camo volt. Fuck logic! Ha kevesebb pénzt dobna a pénzes láda, simán azt bontogatnám, mert több free xp-t ad és eshet belőle prém camo is, mig a másikból nem.