A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15700 Megnéztem a videót. Már amikor csekkoltam a hajó statisztikáját, feltűnt, hogy: a légvédelme épp csak közepes, a repcsik, semmi extra. A másodlagosok... mi az a 7,5 km alap lőtáv? OMFG! Ugyanakkor T8-ban, ahol már az oroszok is 8 km-re torpedóznak, mennyire van ennek értelme? AP bomba. Azt irja rombolók és cirkálók ellen igazából nem túl hatásos. De ha megnézzük hogy maguk a Stukák sem túl erősek, T8 felett meg már szinte mindenek komoly légvédelme van, akkor megint mi értelme az AP-nek? Jó, felejtsük is el, HE. Mondjuk ha nem néz videót az ember, akkor a dp nem derül ki. A HE-nél az a kör elég táposnak néz ki azért, de.... megint a de! Néha a hajam égnek áll attól, hogy ezek a WG-sek mennyire idióták. A bombázóknál a manual dp akkora, hogy kb lefed egy rombolót. Ez azt jelenti, hogy álló helyzetben simán szét kéne bombáznia. Ezzel szemben mi a valóság? Rámegyek a Gnei-re (Lexi dive bomberek) a dp harmada a hajó méretének, elvileg az összes bombának el kéne találnia, ha tényleg a dp területén szóródnának szét a bombák... ehhez képest egy sem találja el. Az mi a f*sz? Akkor minek van dp? Igazából a rombolók is sztem csak azért sebződnek, mert közvetlen a hajó mellé esik a bomba, vagy nem tudom, és a robbanási sugár kigyújtja őket. Mondhatnám a sebzést is, de ugyan ez. Egyébként ha nem lenne elég látványos a dolog, ott a Saipan, a bombázói alapból manual dp-t doban, tehát egy hossztengely mentén vetett bombázás simán 100%-os találati arányt kéne hogy jelentsen egy BB esetén. Ehhez képest van hogy a nyolcból nulla bomba talál be! Az AP Stukák dp-je meg tényleg egy vicc. És a videó láttán lehetne mondani, hogy fikázza a hajót, de még is második lett. Pár megjegyzés ehhez is: az ellenfél Lexijéről messziről süt hogy noob, top tier is volt, ami ha megveszed a hajót kb minden tizedik csatában fog bekövetkezni, egyébként mehetsz a 10-es hajók ellen. Ráadásul nagyon AA hajót nem is láttam. És sztem a Lexi is... nem is tudom hogy lőtte el a def AA-t. Nekem még A hull van a Lexin, de meglepődtem hogy milyen sokáig aktiv a def AA. Itt meg minimális szünettel támadtak a Stukák és az utolsó rajnál már nem volt aktiv a def AA. Pár napja engem is bekóstolt az ellenfél cv-je, de mire oda ért hozzám, alig maradt támadó gépe, pedig még egyszer mondom, ez még A hull, tehát alap légvédelem vaj rajta. Itt meg még az 5 Stukából is max 2-t tudott lelőni a drop előtt. Egyébként a 10 sec-es kormány kitéritést nem emlitette, ami ebben a tierben sztem már nem rossz, de az igaz hogy a 32 csomó tényleg kevés.