A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #15697 Tegnap sikerült végre megoldanom a problémát és rákattintani a term use-ra. Mivel fenébe idegesített, hogy nem tudok játszani addig kergettem míg meglett a probléma forrása.
Azt vettem észre, hogy taszk váltáskor, majd reinstall után indításkor is, mikor ablakban bejött a program, volt körülötte egy zöld keret, amit nem tudtam mire vélni. Persze a netet túrva rengeteg hülyeségbe botlottam (ablak keret átszínezésétől kezdve az indítsd el az XBOX alkalmazás kapcsolgatásán át az elvakult szerkeszd a regitry-t oldalakon át ig.) A problémna forrása sokkal egyszerűbb volt. Kedves tűzfal a frissítést követően bevágta a programot a sandbox-ba (biztos új cuccnak nézte), amit meg persze elég kevés program tud csak értelmesen elviselni hibajelenségek nélkül tapasztalatom szerint. Amúgy nem tudom mikor kapcsolódott be a hülye sandbox a tűzfalon, gondolom valamelyik frissítéssel, mert jó régen kikapcsoltam ugyan ezen okok miatt (nem a kattintás lehetetlensége, hanem meghülyültek tőle a programok). Úgy jöttem rá, hogy mi okozza, hogy a kereső kidobta a zöld keret program körül keresésre az általam használt tűzfal nevét is + a sandbox szót. Ekkor éreztem az erőt és jött a megoldás :)
Amúgy eléggé kuka meccsek voltak egy kivételével. 4 kör 5-os japán anyahajóval, no chance a nyerésre. A csapat kihalt mellőlem, volt hogy a rám támadó hajók közül kitorpedóztam 2 rombolót, 1 csatahajó és egy cirkálót, de az is kevés volt... Más hajókkal szintén ez volt a helyzet, kivéve a Bismarkot. Az epic lett :)