banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ez változó. Magamról is tudom, hogy sok tényezőtől függ. Ha top tier vagyok, néha én se foglalkozom a kicsikkel, máskor meg én is úgy vagyok, hátha őket könnyebb kiszedni.

Mentem egy kört Iowa-val... utolsó lettem, rögtön a csata elején kiszedtek, olyan focust kaptam hogy... És csak kétszer gyújtottak ki, de ez elég volt hogy leégjek. Az egész csapat balra indult, én meg a jobb oldalon kezdtem, tehát kvázi egyedül voltam. Nem is ez a lényeg. Volt 4 klántag a játékban, 2-2-es capatokban és az MM persze egymás ellen rakta be őket. Valaki meg is jegyezte cseten, hogy full BB-vel nem túl esélyes hogy összerakja őket. Erre következő csata: egyedül voltam BB, meg volt kb 2 dd, az összes többi cirkáló xD Mondom mi a rák? Elfogytak a BB-k? Szegény Königemet a T7-es cirkálók úgy szétcincálták... jah, meg volt 7-es CV is, el ne felejtsem. Ehhez kis adalék: az egyik d-t a csata elején sikerült kiszedni. A másikat egyszer láttuk, aztán se, mert a Rangerünk úgy döntött, ő bizony nem fog spottolni. Persze mivel ő is top tier volt, meg a Kaga se mert vele kikezdeni, ezért csoport elsőként végezte, de azért dobtam neki egy reportot. Ha már egy csapatjátékban rambózik.
    Az utolsó körre előkerült a Dánkörk is, olyan jó kört mentem, hogy meg lett az Anvil küldi, a napi utolsó konténer (amire sajnos nem adta be az SC-t, pedig az lett volna a hab a tortán) és még egy Arsonist/Fireproof is összejött.
    Az angol BB-s küldetésre a Flag meg -szintén stilusosan- a Belfast teszt körével lett meg. Gyalázat hogy ez a HE mennyire nem sebez és még gyújtani sem igazán sikerült vele. Viszont ez a smoke-radar-hydro elég durva kombó lett, nem lennék meglepve ha hamarosan csinálnának vele valamit.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.21. 22:58:23