banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    T8-as meccsben már bőven 10 km körül lövöldöznek a dd-k (torpedót, és nem csak a japók) És nekem az a tapasztalatom, hogy sokan ha van két célpont, akkor nem a kisebb szintűt lövik, mert azt gondolják az kevésbé veszélyes. Tudom, mert emlékszem az első pár csatámra Brájennel, amik T8-ban voltak. Volt hogy egy karcolás nélkül megúsztam, pedig ugye az ő lőtávja kb megegyezik a 8-as cirkálókével, szóval kempelni nem sok esély van. Egyébként, mivel nem láttam a meccset, ezért nem tudhatom, hogy lőtted össze az eredményt, csak sejtem, ne is vedd magadra, csak a jelentés kapcsán leirtam a gondolataim, szóval tényleg nem azért irtam, hogy lehúzzalak. Csapatelsőnek lenni mindig jó dolog, szinttől függetlenül, az ember pedig büszkébb rá, ha nem is volt top tier. A 2000 körüli xp-ért meg tényleg meg kell dolgozni, szóval tényleg grat.
    (az előbb hajóztam ki Fijivel, top tier voltam. Az elsők között haltam, még is első lettem a csapatban, A Gneiünk meg tett egy félkört a pályán, aztán átment AFK-ba, a Clevenk bot volt, a dd-k meg meghaltak a meccs elején)
    Pensacolaval is mentem egyet, T8-as meccs, már az elején levitték a fél életem, de azért lesebeztem a dd-t, kiszedtem két cirkálót, égettem a BB-ket, a végén a Bismarck kiszedett, pont 2 másodperccel az előtt hogy az utolsó salvom megölte volna a Myoko-t (de Flesh woundot nem kaptam) Persze vesztettünk, mert lemming csapat volt megint, de figyelembe véve hogy mennyire utáltam a Pensacola-t, ez egy kifejezetten jó meccs volt.