A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15650 Asszem Algirrel mentem tegnap az utolsó köröm. A csapatban volt egy Belfast, kétszer is összefutottam vele. Benyomta a smoke-ot, közben oda talált még egy König is, meg akkor már én is beálltam. Hydro on, catapult fighter up és már is láttunk mindent :D Csatahajóként én is sokszor találkoztam már ezzel a jelenséggel, hogy oké hogy a dd előre megy, de ha beül a smoke-ba, mi sem tudunk lőni semmire. Rankeden 1-1 smoke a csata kimenetelét is eldöntheti, ott faszán lehet "gyakorolni". Bár én se szeretem a dd-ket, azért azt hozzátenném, hogy a dd sokszor azért füstöl be, hogy az ellenfél rombolója ne kapja szét. Elvileg a gyorsabb cirkálók feladata lenne hogy támogassák és ha befüstöl, nekik még ott a catapult fighter, amivel szintén lehet spottolni, sajnos ezt nagyon sokan elfelejtik. A mostani Ranked szezonban nem egy olyan vereségem volt, amit nem is a dd-k döntöttek el, hanem az, hogy az ellenség cirkálói spottoltak minket repcsivel. Azért sem értem a spórolást, mert ha nincs cv, akkor tényleg csak arra való hogy spottoljon, arra viszont kiválóan alkalmas, hiszen belát a szigetek mögé is, észleli a torpedókat, stb, stb. A második alkalommal már alig volt életem az Algirrel,, de mielőtt meghaltam, pont betöltött a cf és fel is küldtem, hátha. Mondjuk igy is kikaptunk.
Free xp-ből megvettem a Lexi-re a vadász configot. Elegem volt már a folyamatos szopóágból, a torpedókat eddig úgy sem tudtam használni, vadászni meg szeretek. Duplán is szerencsém volt, mert egyrészt -emlékeim szerint elsőként- top tier voltam, másrészt az ellenfél Lexije is kb olyan képességű volt mint én. Sajnos a csapatunk lemmingratyikból állt, a végére maradt 3 csatahajónk, akik ott hagytak az ellenségnek (pedig kivételesen mozogtam is, de már igy is kiszorultam a pálya szélére és a poén hogy az ellenfél még csak nem is volt túlerőben) az egyetlen megmaradt cirkáló próbált fedezni (ha jól emlékszem ő lett a csapatelső) de végül igy is leégettek. Azért elsőre igy is összehoztam egy Clear Sky-t, aminek nagyon örültem, mert rég nem sikerült.