banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Bár emlékeim szerint jó a statom vele és nem is utáltam, ahogy egyik német BB-t sem, ezen az ágon még is talán ez az egyik fekete bárány (bár az igazi csalódás a Brájen volt, de az se egetrengetően nagy) Igazából vannak szempontok, amik alapján magamat is nyugodtan noob-nak nevezhetném, az egyik ilyen hogy bármi is van 95%-ban megvárom mig full salvo-t tudok lőni. A Gnei-nél mondjuk ez tök felesleges, mivel ugye hátul csak 2 cső van, tehát nem nagyon érzed meg a hiányát, de csata közben azért eléggé kijön az, hogy kevesebbet tudsz lőni mint más hajók. Ennél még a Scharn-t is jobban szeretem, még ha kisebb kaliberűek is a flintái. Ennek ellenére tényleg egy jó hajó, jól kiegyensúlyozott, de én azért a Tirpitzel nem hasonlitanám össze. A poén az, hogy mikor legutóbb megnéztem, Gnei-el sokkal több torpedó találatom volt, mint a nagy tesóval, még is bennem az maradt meg, hogy ezeket nem sűrűn használtam, mig pl Tirpitzel egyszer 1vsok-ba kiszedtem egy Grose K-t full HP-ról. Modnuk Torpitzel alap a T10-es meccs, mig Gnei-el nem rémlik hogy olyan rettentően sok T9-ben lettem volna (ennek ellenére igen) De azért a páncélzatuk eléggé különböző, illetve a másodlagosok lőtávjában is van egy szép nagy ugrás.