A Wargaming új MMO játéka
-
gseldon #15620 A játékban abszolút csatahajó meta van. A legtöbb játékos azzal játszik és a legtöbb 8-10-es csatahajó szimplán OP. Elhiszem, hogy panaszkodsz és elhiszem hogy idegesítő az overpen (én is tapasztalom, minden hajótípussal játszom én is), de képzeld csak el mi lenne, ha a csatahajók még pontosabbak lennének tényleges átütő erővel. Cirkálókkal már most sem lehet normálisan játszani, mert MINDEN ellenséges csatahajó téged fókuszál amint csak megjelensz a látómezőben. Ha van 4 baráti csatahajó és te 5-iknek ott vagy egy cirkálóval a teljes ellenséges flotta téged lő még akkor is, ha a csatahajók közelebb vannak hozzájuk. Voltam olyan csatában, hogy egy Kurfürst 18 km-re inkább engem lőtt cirkálóban mint a tőle 5km-re szemben lévő baráti Montanat. A cirkálók már így is csak kétféleképpen tudnak érvényesülni, vagy füstből lövöldöznek, vagy szigetek mögül. Egyszerűen nem lehet cirkálóval játszani a nyílt vízen kihasználva a manőverezést, mert egyetlen full kamu BB lövedék elég arra, hogy fél életed lemenjen. Nincs ellene orvosság, nem tudsz szöget zárva beállni orral, mert simán átüti az orrpáncélon keresztül is a citadellát. Elhiszem, hogy nagyon idegesítő a sok overpen, de gondolj bele, hogy elég egyetlen egy lövés, ami citadelt talál és hopp 15k... Annyi sok a bullshit full kamu lövés amit bekapok cirkálóval a 20km-ről lövöldöző BB-ktől, hogy az elkeserítő.