A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15595 A lassú lövedék kezdősebesség minden amerikai hajónál probléma. Most hogy ismét elővettem a Pensacola-t, szembesülök is vele napi szinten. Én tegnap még a japó küldit fejeztem be, kellett a port hely a leendő angol flottának. Egyébként fejlesztéstől mostanában nem kell félnem, ma vagy holnap meg lesz a Shira, aztán talán még ebben a hónapban a Hiryu, bár amennyit cv-zek...
Tegnap mentem egyet a Shchors-al. Nagyon szoros meccs volt, top tier voltam. Az ellenfélnél volt egy ARP Myoko. Többször is rálőttem a csata folyamán, mire a végén megint lőtávba került. Az első salvo HE elvitte az egyik tornyát, az egyik torpedóvetőjét és két légvédelmet. A második salvo megint egy tornyot. Azért a japó cirkálók nincsenek olyan szarul páncélozva mint pl az angolok, ezért eléggé meglepett a dolog, gyanitom nem volt a hajón se MAM modul, se PM skill a kapitánynak.
A poén hogy a japó küldi végül az Atagoval lett meg és azzal a csatával szerezte meg a Kagero kapitánya a negyedik skill pontját, amivel meg lett neki Concealment Expert. Ezzel az Atago észlelhetősége is 10 km alá esett, ami jelenti hogy vele is tudok láthatatlanul torpedózni xD