A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15517 Már harmadik napja szenvedek ezzel a T8-as Dánkörk végső küldivel. Kb 15 csatából lett meg az a 15 torpedó. Egyébként -még ha kicsit későn is szólok- 3 milliót ért a Dánkörkre az új jutalom camo. Tegnap kicsit többet hajóztam, a Bismarckot folyamatosan T10-es dd-k közé rakta be. Most mentem egy kört a Kagero-val, milyen ellenfeleket kaptam? T10-es bb-k, meg T10 cv. A rombolók meg mind T8. Baromi nagy mákom volt, mert a cv úgy döntött, engem fedez, igy spott nélkül be tudtam foglalni. ugyan jött két T10-es bb, a német spottolt is, az amcsi meg lekapta a fél életem, de azért egy torpedó salvo-t igy is kapott. (meg előtte jött még egy Amagi, aki szintén benyelt egyet) A két T10-esre mindeképpen rárássoltam volna, mert kellett a torpedótalálat a küldihez. És baromi nagy mákom volt, mert pont a negyedik torpedó is eltalálta a Montit, amikor vége lett a csatának. Alig több mint 8 percig tartott a csata és két hajót vesztettünk. És a foglalással meg a 6 torpedó találattal második lettem. Legalább a küldi meg lett :D
Jah, meg tegnap elsőre megpróbáltam az operésünt is. Egy hajót nem sikerült kiszednünk a második wave-ből, igy a prém napot buktuk, a többi viszont meg lett és csak két hajót vesztettünk. Első lettem, de mondjuk Leanderrel mentem, azzal nem nehéz elsőnek lenni. Egyébként azt tapasztaltam, hogy az angol AP nem sebzi a parti erődöket 10km-ről, csak olyan 7-8 körül hatásos ellenük. Csak hogy ne pazarolhatok rájuk fölöslegesen lőszert.