A Wargaming új MMO játéka
-
A Bismarck-ot én is kedvelem. Másodlagosra van állítva. Azzal a hajóval élvezet csatába menni, még ha nagyobbak közé tesz be, akkor is. Ami viszont utána következik a sorban, nos azt - finoman szólva - nem kedveltem meg. Nagy nehezen átvergődtem rajta. A GK viszont megérte a - jelenlegi beállítások mellett - a fáradozást. Nem cserélném el semmi pénzért másik tier10 hajóra. Vannak erősségei és vannak gyengéi. A legnagyobb gyengéje, ha a csapat, már az első 5 percben elsüllyed. Mondjuk ebben az esetben mindegy is.
Kicsit túl nagy méretű, de a 4 toronyban a 12 löveg azért komoly dolog ... lenne, ha nem szopatná a WG a csatahajósokat ebben az esetben is. Ötven találatból 20-25 biztosan overpen. Tudom, lőjek HE lőszerrel. Rendben, de egyrészt annak jelentősen kisebb a sebzése, másrészt meg inkább az a baj, hogy a WG nem akarja elismerni, hogy hibázott és inkább a csatahajósokat hibáztatja, pedig pontosan tudja, hogy ez is egyfajta nerfelése a csatahajónak. "Vizsgálják a problémát." Egy nagy fenét vizsgálják. Azt vizsgálják, hogy a játékosok nagy többsége milyen irányban sír és azoknak kedveznek, nehogy megcsappanjon a játékos állomány és ezzel együtt az esetleges bevétel.
Szerintem magas ívben tesznek arra, hogy valaki csatahajóval kívánna jó csatákat menni, ha a nagy többség inkább rombolóval meg cirkálóval szeretne pufogtatni. Hogyan is nézne ki a dolog, ha apuci pici fiának legörbülne a szája, mert a csúnya csatahajó kilőtte az -apuci pénzén vásárolt- drága premium cirkálót, rombolót? Lenne sértődés, meg a pénzcsap elzáródás. WG-nél meg lecsökkenne az aranyozott kalasnyikovok havi szintű vásárlásának a darabszáma.