banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Az átképzés szempontjából viszonylag szerencsés a helyzet, hiszen prém hajóban megmaradnak a skillek. Az új hajóban viszont csökkennek az értékek. Ha jól emlékszem, a Bismarck-nál voltam úgy, hogy legalább 10 skillpontos kapitányt kellett átképeznem. Akkor jól jött hogy több német prém hajóm is van, de még igy is több napig tartott, mire sikerült az átképzés. (pedig a 200k creditet se sajnáltam hogy rögtön meglegyen az átképzési xp fele).
    Nekem az a bajom a stock hajókkal, hogy rendszeresen két tierrel nagyobb csatákba dob be. Ha most belegondolsz hogy stock hajóval megyek, az gyakorlatilag már 3 tier hátrány. A legjobb példám erre talán pont a Brayen, egyrészt szerencsém volt vele, mivel sokszor az ellenfél nem foglalkozott velem, mivel csak T6 voltam és kevésbé tartottak veszélyesnek mint pl egy Carolinát vagy Bismarckot. Viszont már a cirkálóknak is nagyobb a lőtávja mint a stock Brayennek, lassú is, tehát utolérni sincs esélyed őket, ráadásul nagyobb esélyük van kigyújtani is, mint a saját tieredben lévő cirkálóknak. Ráadásul az alap hajónak a légvédelme is elég szar, és persze kit talál meg ilyenkor a nyócas cv? Engem. De ugyanezt mondhatnám pl a Kagero-ra, vagy most a Bismarckra. Most hogy van a Dánkörkös event, mind a két ágon viszem. A hajósat már megcsináltam, de a T8-as küldit is szeretném befejezni, ehhez használom a német BB-t. Az elmúlt egy hétben legalább 15 csatát mentem vele, ebből 3(!!!) olyan csata volt, amiben nem volt T10, kettőben voltam top tier. Ez milyen arány? És a Bismarck már stock. Bár teljesen mindegy, mert amikor az volt, akkor is kb ilyen volt az arány. Annyi "szerencsém" volt, hogy már az első csatában fullos kapitány ült benne. Félreértés ne essék, nem is prémhajó ellenes vagyok, sőt! De pl kapitány átképzéshez minden nemzetből kell tartani legalább egy prém hajót.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk a T34-nek és a D. Max-nak is kiváló lövege van a saját tierjében, de azért nem egy olyan prém tank van a játékban, amivel a játékosok többsége csak goldot lő (Churchill III, Pershi, meg az aprólék tankok.