A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15469 Azért pár kört mentem már én is rombolóval, az egy dolog hogy van egy indikátor, ami mutatja hogy ha a cél nem vált irányt és sebességet, akkor hova kell lőni hogy eltaláld, de szoktad nézni azt is, hogy mennyi idő alatt ér oda a torpedó? Ha 10 km-re lősz, gyakran már betölti a következő salvo-t, mire oda ér az előző. Az más kérdés hogy nem látod, mikor inditanak rád torpedót, bár ugye azt se, hogy ágyúval mikor lőnek rád. Eszemben sincs a rombolókat védeni, sőt! De ha már végtelen torpedóról esett szó, akkor ennyi erővel a lőszer is lehetne véges, az üzemanyag is, a legénység is, sőt, a legénységből ugye elhullhatna a DMC is, ami lassabb javitást jelentene. Viszont... most olvastam a JFK-ről és a PT-109-ről. Azt tudták, hogy még a szar amcsi torpedók, amiket torpedónaszádokon használtak, 14 km-es hatótávolságúak voltak? És azt hogy a max sebességük 52 km/h volt? De emlithetném azt is, hogy pl Günther Prien-nek, az U-47-es kapitányának a Scapa Flow-i rajtaütés során kilőtt első négy torpedójából csak egy lépett működésbe? Pedig az egy G-7e volt, a játékban meg G7-a van, ami 100%-ban hatásos. Az miért nincs lemodellezve?