A Wargaming új MMO játéka
-
Talán csak annyi, hogy valamennyivel könnyebb megítélni a célpont irányát és haladását. Semmi pluszt nem tesz hozzá, amit saját szemmel ne látnánk. Irányát ránézésre meglehet állapítani, haladását meg a kémény füstből. Azért könnyebb, mert nagyon fárasztja a szemet folyamatosan rázoomolva, figyelve a célpontot. Így zoom nélkül is látszik, merre halad a célpont,
Igen a térkép last spot MOd-s. Népszámláláskor nagyon fontos tudni, a jó ideje nem látott ellenséges rombolót merre látták utoljára. Sok múlhat rajta, hogy ha csatahajóval vagy, akkor téged szúrhatott ki célpontnak.
Amúgy érdekes, hogy ha látja valaki ezeket a MOD-okat, akkor felszisszen, hogy csalás gyanús, de a legnagyobb nyugalommal használja a romboló beépített célzó MOD-ját. Nem beszélve a romboló végtelen számú torpedójáról. Egy-egy csatában képes több torpedót ellőni, mint az egész hajójának az össz. vízkiszorítása.
Tudom, lassan tölt, tudom, nehéz célozni, de azt is tudom, mikor torpedó fal jön szembe a csatahajómmal és nem tehetek semmit, miközben felderíthetetlenül sunnyog kárörvendő vigyorral az arcán a rombolós. Ha meg véletlenül meglátom és még véletlenebbül sikerül csatahajóval kilőnöm, akkor a csata végéig üvöltözik a chat-ben (egyáltalán minek közös chat), hogy csaló vagyok, mert kilőttem a szép kis rombolóját.
Tudom, játszak rombolóval. Nem játszom, mert nem szeretem azt a hajóágat. Cirkáló még csak-csak, de az a sunnyogós, hátulról támadós játék nekem nem tetszik. Ezért szeretem a csatahajókat. Látszik mikor úgy alakul a csata, hogy két csatahajó összeakad és a mozgásából látom, hogy ebből párbaj lesz, ki-ki alapon. Nos az ilyet szeretem, még ha alul maradok is néha. Ellenben a füstből, láthatatlanságból végtelen torpedó spannolást egyáltalán nem szeretem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Kancolle UI az változó, Mikor melyik a kedvenc. Sokáig volt ARP fenn. Kíváncsi vagyok, lesz-e HSF UI is majd valamikor.