A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15418 Nyilván mindenkinek más. Nekem pl jobban kellenek a signalok, mert fogyó eszközt tudok venni crediért, creditem van, tehát azt se nyitok. Mondjuk a camo-t is megvenném, de ugye a signal/camo egybe van. Try to Luck-ot azért nem szoktam választani, mert sztem úgy sem nő számottevően a drop esélye (igazából ezért is érdekelt volna hogy Tono-nak milyen gyakran esett), viszont a ládában 3 jutalom helyett csak egy van. Vagyis egy no SC Try to Luck egyharmad bármilyen másik ládát ér, ebből a szempontból. SC egyébként eshet a többiből is, csak kisebb rá az esély. Hogy pontosan milyen dropok eshetnek, az már volt párszor linkelve, ha jól emlékszem még talán az SC-s prém drop is függ attól, hogy milyen választásból lett. Egyébkén az hogy 2k-s vagy 12k-s választásra kérsz valamit, abszolút nem befolyásolja az SC esését, mindegyikre ugyanakkora esély van, csak ugye 2 konténerből nagyobb eséllyel dob sc-t, mint egyre (vagyis igazából nem maga az esély nő, hiszen az fix, ezzel annak a valószinűségét növeled hogy pont arra adja be az rng)
Mint mondtam, nekem se esett hónapokig semmi, most meg kb 2 hét alatt három is. Én is ilyen megszállot statisztika hivő vagyok. Arra lennék kiváncsi, nektek hány %-ban esik. (megnéztem, nekem eddig 566 konténerem van, ebből volt 6 vagy 7 SC, ami még mindig épp csak 1% felett van)