A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15404 Azt sztem már a béta vége előtt kivették mert rájöttek hogy semmi értelme. A többi hajó meg már jó párszor volt kapható a prém shopban. Mondjuk főleg a Sims-et szokták nyomatni, gondolom mert az a legdrágább a három alap prém közül. A Yubari-n meg nem tudom nerfeltek e, vagy mit csináltak vele, de már ő sem olyan nagy legény, mint a bétában
Csatahajóval kempelés/tolatás: a map Shards volt, három foglalós, felülről kezdtünk. A jobb felső pontot csupa olyan sziget veszi körül, ami mögül kb semmilyen hajóval nem tudsz kilőni. De a nem lapos szigetek mögül am is szinte csak japán csatahajóval lehetne. Én is számtalanszor láttam már tolató hajókat, a Dánkörknél és az Izumonál ezt nevezhetjük egy játéktechnikai sajátosságnak. Néha én is élek vele, bár megjegyzem, teljes sebességről nem egyszerű megállitani és tolatásba kapcsolni őket. Viszont amikor 3-4 magasabb szintű BB lővonalában vagytok, akkor sztem ti sem szivesen forgolódtok, felkinálva a hajó oldalát néhány full salvo-nak. Mondjuk a Dánkörknek még elég jó a lőtávja, de pl egy Stock Brayennel sztem ti sem mennétek be egy T8-as darálóba. Vagy ha igen, nem kell ecsetelnem hogy mi lesz a vége. Én se támogatom a kempelést, számomra a játékban az a legnagyobb élvezet, amikor pár kilóméterről kerülgetjük egymást az ellenfél csatahajójával. Aztán égjen a hajó, szakadjon a páncél, záporozzanak a lövések és pusztuljanak a modulok. Az harc! Az elmúlt negyed évben talán egyszer volt benne részem, miután full HP-ről kiszedtem az ellenfelet, megköszöntem neki a táncot és kapott tőlem egy Complimentet, mert az tényleg élveztem. Csakhogy amit most én szóvá tettem, ott konkrétan szánt szándékkal olyan helyre vonult egy kivételével az ÖSSZES BB, ahonnan esélyük sem volt lőni. Az egy kivétel is egy Bismarck volt, aki mögöttem jött, feltételeztem hogy azért, hogy ne lephessen meg az ellenfél cv-je, illetve ne tudjon spottolni a romboló. Ráadásul a többi BB végig a külső iven ment, tehát ha az ellenfél elkezdte volna foglalni az utolsó pontunkat, még resetelni sem tudtak volna.