banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Mentem egy Rankedet, nyertünk. Végre meg van (megint) a 9-es Rank. Gondoltam csinálom a t8-as Dánkörk küldit is Bismarck-al. Egész héten egy olyan csatám volt, amiben nem t10 ellen mentem... nem ez volt az. Kikaptunk mit a szar. Három foglalós volt és persze engem rakott egyedül arra a pontra, amire alap hogy a csapatom nem megy, szóval indulhattam a térkép túlfelére. A töbiek ott lemmingeltek, nekem meg a seggemben volt két kilences meg egy nyolcas BB. Erre megkérdi tőlem a tizes dd hogy miért nem csinálok semmit :D Ezt ő kérdi tőlem, aki kilenc másik társunkkal ott lemmingel C-n. A csata végére 2 reportom maradt.
    Megvettem a Schorch-t meg a Lexi-t. A Lexi megkapta a Bogue kapitányát, amit meg visszaraktam a Saipanba hogy gyorsabban menjen az átképzés. Erre berak t9-be. Ez még nem is lett volna baj, de a Fletcher meg a másik kilences dd megijedt egy orosz rombolótól, akit mellesleg spot alatt tartottam, erre a hülyék kimennek a saját füstjükből. A csatahajók meg mind elbújnak a szigetek mögé, nehogy véletlenül fedezni tudjanak valakit. Ráadásul én is jó nagy balf*k voltam, mert az első három vadász századom egyesével küldtem rá a Ranger vadászaira. (az első középen spottolt, a másik kettőt átvittem a szélső foglalási ponthoz, hogy legalább azt be tudja foglalni a harmadik dd-nk) Aztán ráküldtem manuálba a vadászaimat, de addigra már kivégezte az elsőt és kimanőverezett. Rárepült a másodikra, mire a harmadik kijött a manualból, már végzett a másodikkal is. Utána leszedtem én is egy vadász századát, de kénytelen voltam hátul tartani a gépeim, mert egyrészt a kemper bb-knek nem akartam légi fedezetet adni, másrészt jött a japó kilences dd. Szóval a maradék 2 reportom is gyorsan elfogyott, mára vége is a hajókázásnak (pont meg lett a 2k xp-s Dánkörkös konténer is)