banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Hát, nem tudom... :/ Mint ellenfél, baromi kemény dió a Dunquerke... Szinte mindenki a bújócska/talicska-taktikát használja vele, így gyakorlatilag vesszőfutás, mire az oldalába kerülsz. Legjobban cirkálóval tudom őket basztatni, az általában minden gall kakast kihoz a sodrából. :D Szívesen kipróbálnám, de most nincs dublonra lóvé, úgyhogy még az is lehet, hogy a hasonló felépítésű Izumó előbb lesz meg.

És itt gyorsan reagálnék is Tucker-re: szoktam oktatóvideókat nézni a hajókról, és pl pont az Izumónál láttam, hogy első ránézésre tökre logikátlanul használta a hajót: ahelyett, hogy a Dunquerke-hez hasonlóan sziget mellől, előre-hátra úszkálva, frontálisan lövöldözött volna, normál BB-ként cirkált, és giga-mega sebzéssel első helyen végzett. A másik amit felvettettél, hogy az adott hajón hova lőjjél.. hát az baromi esetleges. Max 1-2 km távolságból meg tudod játszani, de az RNG még így is beleszólhat - nem feltétlenül azt sebzed, amit látsz, ezt ne feledjük! Tankoknál működhet, nem kétlem, de itt... Szkeptikus vagyok. :/

Ha már WoT... Egy ismerősöm (igazából kettő is) állandóan a WoT-statisztikákról áradozott, hogy kinek mennyi, meg mennyit kell még fejlődnie a pontokban, meg win-rate legyen meg, mert kidobnak a klánból... eh, ilyenkor kérdezem meg, hogy "Te amúgy játszol egyáltalán, vagy csak számsorokat látsz magad előtt, mint vmi Mátrixban?"