banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Átlagos ölés.
    Én minden játékban (hajó/repcsi, régen a tank is) vasárnap este csekkolásra kerül a statisztika. Régen a tankosba az volt a cél, hogy hetente legyen meg az átlag 1 xp fejlődés. A repcsisben a 50% winrate és a 1-es ölési arány volt a cél... tavaly. Illetve ott is az átlag xp növelés, de ugye ez elvileg már azzal is nő, ha magasabb szintre lépsz. Tankban pl azért alacsony az átlag xp-m, mert sok kis tierű csatám van, de csak átlagos képességű játékos vagyok. A tavaly őszi ranked szezonban 75% körül volt a wr-em. Én se játszottam rosszul, talán 1-2 olyan csata volt csak, amiben nem sikerült a legjobb három helyre bekerülni, de Ranked Solo Warrirort még nem láttam, tehát jah, ez egy csapat játék. A statisztika megmutatja, hogy játszol az átlaghoz/ismerősökhöz képest, de hogy mivel szeretsz játszani azt úgy is te érzed. Nekem pl cv-vel a legjobb a statom az átlaghoz képest, aztán cirkálókkal, a csatahajók épp csak hajszálnyival előzik meg a rombolókat, ami nem túl hizelgő rám nézve, tekintve hogy nekem is a monstrumok a kedvenceim, aztán rögtön utánuk a cirkálók.