banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    "Félreértés ne essék, nem degradálni akarom a teljesitményed." - tudom, no para. :)

A statisztikai vitákat én sem szeretem, ha jól emlékszem, kb egy éve volt itt valami hiszti e körül, hogy kinek nagyobb a pötsch... izé.. win-rate-je... Érdekes amit Trucker39 belinkelt nekem a saját stat-omról, de bevallom őszintén, nem tudok okosabb lenni tőle. Mert azt megmutatja, hogy hol állok mondjuk a korábbi csatáimhoz, vagy a nagyátlaghoz képest - ergo arra tökéletes, hogy ne essek hasra magamtól, és ez tök jó - de azt már nem mondja meg a statisztika, hogy "figyi, ha ide célzol, és ekkor lősz, akkor tuti max sebzésed lesz". Márpedig a statisztika is ez utóbbitól javul. Persze, ha minden meccs után rohanok megnézni, hogy hogyan változtak az adatok, akkor látszódhat az eltérés, így mutathat egy irányt, de őszintén szólva az ember ugyan ezt megérzi a csata után is. Ha van egy kis önkritikája, akkor tudja, mit rontott el, mit kellett volna kicsit másképp csinálni, hogy jobb legyen. Úgyhogy én inkább érdekesség szintjén kezelem a statisztikát. :) (Apropó, mi az a "Average frags"?)