banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    A Bismarckon nincs torpedó, csak a Torpitzen.
    A rettenet toronyforgásra én is emlékszem még a Mexiconál, igazán látványosan sztem a skill sem segit rajta. Töltést gyorsitani meg nem tudsz (hacsak nem Adrenalinnal) Mindenesetre ezen a szinten tényleg vagy lősz, vagy manőverezel az amcsi hajókkal. (én is inkább lőnék) A jipijapók ebből a szempontból jók, mivel a magas lövedék röppálya miatt egy sziget mögül is kényelmesen el lehet kempelgetni és ugye nekik lőtávjuk is van hozzá. A taktikádban én nem találtam hibát, már az is jól jött ki, hogy az elején meg tudtad szedni a Colo-t. Szinte végig egyesével kaptad az ellenfeleket, ami ideális. Azon tényleg kár agyalni hogy merre kellett volna indulni. Velem is nagyon sokszor előfordul, hogy a csapat nagy része elindul egy irányba, aztán pár hajó megállitja őket, a másik oldalon meg a mi pár hajónk simán átmegy. (tegnap rankeden megint kiakasztottak a csapattársak, mivel faszán befoglaltunk két pontot, de megint csak magunk voltunk rombolók, a többiek semmit nem segitettek, aztán amikor már mind meghaltunk és az ellenség befoglalta a pontokat, akkor jutott eszükbe hogy nem a külső iven kéne kempelni. Megint 2 csata alatt elfogyott a napi report mennyiség, 3 rankedből 3 bukó)