A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #15309 Pont a rossz manőverezési képesség a problémám. Általában ez jellemző a BB-kre (nem alaptalanul), ehhez is vagyok szokva. Nagyon meg kell gondolja az ember, hogy milyen irányra áll rá az ember, mert ha forró a helyzet, nem lehet vele úgy szambázni, mint teszem azt egy cirkálóval. Itt egyszerűen rossz taktikát választottam. Ehhez jön, hogy a kapitányi skillek sincsenek még maxon az áthelyezés után, így a torony-forgatás gyorsítása és a töltés-gyorsítás sem működik rendesen, ez pluszba nehezíti a manőverezést, emrt mire a tornyok követik, addigra már rég betöltöttél, de már bekaptál egy-két salvót az ellentől is.. A torpedókat - pontosan a megtorpedózás tényét - szerintem egyedül úgy lehet elkerülni a Gneisenau-Bismarck párostól, hogy elfordulsz a hajó elől, hogy ne legyen értelme utánad küldenie őket - a legtöbb játékos nem küld torpedót távolodó hajó után. A "legutolsó pillanatot" úgy értettem, ahogy Te: megvárta amíg tuti biztos, hogy nem fogok tudni kitérni előle. Jól csinálta. :)
Ellenben a tényleg meglepően jó kilövési szög nagyon szokatlan a számomra. Általában az összes torony egy pontra irányzásának maximális szöge a 45° (a szürke körcikk egyik széle a középvonalon van), épp a minap csodálkoztam rá, hogy a New Mexicón ezt még túl lehet kicsit nyújtani - aztán el is felejtkeztem róla. :/