banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én még úgy is rendszeresen szigetre futok, hogy csak célzás/lövéshez használom a periszkópot.Igaz hogy én meg ritkán használom a minimappot, pedig rá kéne szoknom.
    Egyébként én is hasonlóan játszom mint te. Ha már csatahajó, akkor csak is full salvo-t vagyok hajlandó lőni. Ezért forgatom a hajót, illetve hintázok vele jobbra-balra. A Mexico-nak egyébként elég jó a kilövési szöge, ezért lepett meg hogy full broadside hajóztál. Ráadásul a töltési ideje is magas (talán csak a Nikolai lassabb) tehát két lövés között elvileg lenne idő manőverezni is. A Gnei nem az utolsó pillanatban engedte el a torpedókat. Bár ha majd egyszer eljutsz te is odáig, rá fogsz jönni hogy miért igy csinálta. Megvárta hogy mit csinálsz, látta hogy nem váltasz irányt, ezért aztán be is kaptad a full salvo-t. A Mexico tetű lassú és úgy manőverezik mint egy járókeretes nagymama. Minél közelebbről inditja, annál kisebb az esély hogy kit tudsz térni. Ilyen helyzetekben érdemes felküldeni a spottert, ha nem látsz semmit, az jó, a Gnei légvédelme gyorsan leszedte volna, de a torpedókat még időben felspottolja. Igazából ha meg tudod oldani hogy kikerüld a torpedókat, akkor érdemes rámenni sztem, mert közelharcban sztem nem vagy gyengébb, 12 cső a 6 ellen. De a Gnei fordulékony, valószinüleg meg próbálna átfordulni a másik oldalára és onnan is torpedózni. Én azt néztem, hogy amikor a javitott toronyból rálőtted a hármast, egy csak úgy leesett a fedélzet szélén és 4k körül vert bele. Azért azon pislogtam :D Ilyenek ezek a német páncélok.