banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Köszönöm a véleményeket! :)
    A magam részéről két súlyos hibát vélek felfedezni az alábbi játékomban: az első már rögtön az elején, amikor elindultam balra, de aztán végül jobbra fordultam. Ha maradtam volna a alul és a csapattal tartok, több hasznomat vehették volna, plusz a "tömeg" miatt suttyomban gyengíthettem volna az ellenfelet - vagy nem, hiszen ezek már csak feltételezések. A másik, hogy ráfordultam a Gneisenaura, nem pedig el tőle. Természetesen tudtam, hogy torpedózni fog, de azt nem gondoltam volna, hogy utolsó pillanatig vár vele, azt meg végképp nem, hogy ennyire szűken jönnek a torpedók. Ami igazán meglepett viszont, hogy bár több rendes találatot értem el rajta (tehát nem overpen, vagy ritochet, vagy akármi), csupán összesen ha 1000 hp-t leszedtek róla... Ez kicsit érdekes.

Ami a hajó oldalmutatását illeti: ösztönösen tűzerővel igyekszem kompenzálni a lövegek szórását. Ez viszont a biztonság rovására megy. Idővel majd kialakul szerintem, hogy a legjobb, de jelenleg nem tudok ennél okosabban játszani... :(
    A sok periszkóp részben azért van, mert tájékozódáshoz alapvetően a kistérképet használom. Csak akkor megyek ki, ha valaki vagy valami közelebb van, és fontos a precíz manőverezés, illetve, ha nincs a közelben ellenfél, vagy ha repülőgépek vannak a közelben, amiket csak "külső" nézetben lehet kimanőverezni.