A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15276 A japán cirkálókat én csak T3-ig tudom ajánlani. A kis lőtáv, a gyenge légvédelem illetve a lövegek egyéb sajátosságai miatt ezt inkább tapasztalt játékosoknak ajánlanám. (ráadásul torpedót is csak hátrafelé tudnak inditani, ami szintén nem annyira pozitiv)
Ellenben az angolokat igen, igaz hogy nekik csak T6-tól vannak normális ladikjaik (nekem a T4-5 kimaradt, azokról nincs tapasztalatom) Nekem nagyon tetszenek a franciák is, tegnap volt két vereségem Algirrel, az elsőben 5 torpedó találat (mákom is volt, meg gondolom sikerült valami noob BB-ket kifognom) és némi égetés után 120k sebzéssel végeztem (a tenger fenekén), a másodikban is elég jól sebeztem, de közel se ennyit. Arra azért mindenképpen felhivnám a figyelmed lammaer, hogy az egyes ágak menet közben is változnak (jó példa erre a francia ág, ami könnyű cirkálókkal kezdődik és T7-től átmegy nehézbe, de akár mondhatnám az angolt is, akik T6-tól megkapják a rombolók füstgenerátorát).
Én is inkább csatahajó párti vagyok. Én a német csatahajó ágat, az orosz/angol/francia cirkálókat vagy a német rombolókat ajánlanám. De ha nem sietsz, akkor leginkább azt tudom javasolni, hogy próbálj ki mindent, és ami tetszik, azon menj tovább. Pár száz csata után úgy is rájössz majd, hogy mi a te stilusod, illetve ha már próbáltad a játékot, akkor nem lesz minden teljesen idegen, bár ugye a béta óta rengeteg dolog változott. Erősen ajánlom neked a WoWs wiki-t (én is napi rendszerességgel látogatom) sok hasznos infó van ott az egyes hajókról.